Országos Vállalkozásfejlesztési Program

Használjon ki minden adódó lehetőséget a fejlődésre

  • Pörgesse fel ügyfélszerzését
  • Tegye hatékonnyá az adminisztrációt
  • Faragjon le költségein

A magyar vállalkozók és vezetők többsége
hasonló problémákkal küzd nap, mint nap!

Vevőhiány
+ részletek
Túlterheltség
+ részletek
Ismerethiány
+ részletek
Szűk lehetőségek
+ részletek
Eredménycsökkenés
+ részletek
Ismerősek ezek a problémák? Akkor Ön is a magyar vállalkozók és cégvezetők 95%-ába tartozik

A PROGRAM CÉLJA - A MEGOLDÁSOK MEGISMERTETÉSE!

Külföldi és hazai tapasztalatok egyaránt azt mutatják, hogy a tőkeinjekció nem hoz tartós növekedést egy cég életébe, és nem alapozza meg egy szervezet stabilabb jövőjét. Márpedig minden cégvezető célja, hogy biztos jövőt tudjon cégének, és ahogy saját magának, úgy kollégáinak is. Éppen ezért célunk nem egy tőkeinjekció segítségével, előidézni a gazdaságélénkítés, hanem az eszköz- és edukáció alapú vállalkozásfejlesztés mellett tesszük le voksunkat.

Szeptemberi indulásunk óta már több tucat cég csatlakozott hozzánk, amennyiben Önnek is érdekes lehet a csatlakozás, kérjük jelentkezzen a kapcsolat(kukac)ovp.hu.

Általunk meghatározott problémák amik gátolják a stabil növekedést a cégek életében:

1.) Vevőhiány -  A hazai kis- és középvállalatok egyik általános jellemzője, hogy állandó ügyfélhiánnyal küzdenek, amitől a cég nem tud kibontakozni. Tapasztalataink és korábbi kutatásaink alapján úgy látjuk, hogy ennek oka nem a termékek vagy szolgáltatások alacsony minőségére, hanem a vevőszerző eszközök, csatornák és módszerek hiányára vezethető vissza.
 

2.) Túlterheltség – A KKV vezetők túlhajszoltak, a napi gondok miatt nem tudnak fejlődni. A legtöbb vállalkozó számára kora reggel indul a nap, és még otthon is dolgoznak, sokszor késő estig, ami hosszú távon egyre kevésbé eredményes munkavégzéshez, kiégéshez vezet.
 

3.) Szűk lehetőségek – Részben a fentiekből is adódik, hogy a vezetők lehetőségei mind anyagi, mind ismereti téren meglehetősen szűkek, ezért nem tudják igénybe venni azokat a vállalkozástámogató termékeket és szolgáltatásokat, amiket más cégek kínálnak számukra, vagy a hírük el sem jutott hozzájuk.
 

4.) Eredménycsökkenés – A kis- és középvállalati vezetők mindent kihívást cégen belül próbálnak megoldani, ami már középtávon minőségromlást és eredménycsökkenést eredményez. Amíg a fenti pontokban nem történik érdemi változás, ez a szemlélet biztosan nem is fog változni a KKV szektorban.

5.) Ismerethiány – Akinek pihenni sincs ideje, hogyan tudna még tanulni is? Sarkalatos pont a hazai kis- és középvállalatoknál az ismeret- és tudáshiány, ami a vezetőség esetében hatalmas versenyhátrányt jelent. Tudáshiánnyal küzdve a cég módszerei (legyen szó bármilyen területről) lemaradnak az élvonaltól, csökken a hatékonyság, és csak túl későn hallanak a forradalmi ötletekről, megoldásokról.

TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK, KÉPZÉSEK ÉS MEGOLDÁSOK!

VEVŐSZERZÉS Szerteágazó ügyfélszerző eszközöket kínálunk, amelyek segítségével fokozhatja online jelenlétét, értékes személyes kapcsolatokra tehet szert, és növelheti az értékesítői csapat eredményességét.
 

NETWORKING Az OVP kiemelt fontosságúnak tartja a vállalati kapcsolati tőkét, és annak folyamatos bővítését, ezért számos olyan lehetőséggel készültünk, amelyek új és értékes üzleti kapcsolatokhoz juttatják résztvevőinket, kiváló alkalmat biztosítanak új vezetők és vállalkozók megismerésére.
 

KÉPZÉSEK Az OVP szerves részét jelentő képzési anyagokkal az a célunk, hogy eszközök mellett valódi, azonnal használható és hasznosítható tudást is átadjunk a vezetőknek. A témák kiválasztásánál elsősorban a legégetőbb problémákra kívántunk megoldást nyújtani. A tudásanyagok és interjúk elkészítéséhez olyan szakembereket kértünk fel, akik nem csak komoly tapasztalattal rendelkeznek, de évek óta oktatói is szakmájuknak!
 

A PROGRAM TÁMOGATÓI

Az OVP-t olyan cégek termékeiből és szolgáltatásaiból állítottuk össze, akikről úgy gondoljuk, hogy értékteremtő módon járulnak hozzá a hazai piachoz, és a KKV szektorhoz. A programunkat támogató vállalatokat pont az teszi sikeressé, hogy valódi problémákra kínálnak eredményt hozó megoldásokat. Az általuk kínált vállalkozásfejlesztő eszközök élvonalbeliek a maguk kategóriájában, mi pedig úgy válogattuk össze ezeket, hogy valamennyi jól ismert problémát lefedhessünk. 

BARÁTAINK

Köszönjük barátainknak, szponzorainknak és együttműködő partnereinknek, hogy támogatásukkal elősegítik célunk megvalósulását és, hogy biztosítják számunkra eszközeiket, partnerhálózatukat.  Köszönjük partnereinknek, hogy támogatják programunkat a rendelkezésre álló partnerhálózatukkal és népszerűsítési csatornáikkal, nélkülük programunk (MVÜK, CEBC, JVSZ, MAKASZ, OKA) nem tudott volna megvalósulni. 

 
  Rólunk mondták!


" Ez az oldal le sem tudja írni, hogy mekkora versenyelőnyben van az, aki csatlakozik az OVP programhoz. Hol kaphat például egy vezető díjtalan szoftvereket? Hol kaphat koncentráltan ennyi tudást? Gratulálok a kezdeményezéshez és örömmel csatlakoztam a tagok közé.!" - Jagodics Rita - kereskedelmi marketing szakértő

 


"Azért kapcsolódtam az OVP elképzeléshez, mert számomra nagyon közel áll az a gondolat, miként lehet tudással támogatni működő és fejlődő vállalkozásokat. Meggyőződésem, hogy a legokosabb időgazdálkodás, ha alkalmazzuk mások több éves, évtizedes tapasztalatait. Ez egy kiváló fóruma ennek. Százezreket, milliókat érő tanácsokat, megoldásokat lehet megszerezni. Mindenkinek a legjobb szakmai meggyőződésem mellett ajánlom, hogy olyan jó szándékkal fogadják a lehetőséget, mint amilyen jó szándékkal és elkötelezettséggel jött létre a Program. Mottó „ Az okos ember a saját tapasztalataiból tanul, a másokéból karriert épít.”  Legyen így!! - Tonk Emil - A Magyar Marketing Szövetség egyik alapítója és ügyvezető alelnöke

 


"Megdöbbentő az a pontos leírás, amellyel az OVP bevezetője a mai magyar KKV-k problémáiról, jellemzőiről beszél! Hatalmas KKV ismeretről, tudásról árulkodik. Ilyen alapra építve nem csoda, hogy maga a Program, illetve a vállalkozások problémáinak kezelésének módszertana is egyedülálló, és hatalmas lehetőségeket rejt magában!" - Mészáros György - Magyar Vállalkozók Üzleti Köre

 

"Mindennapjaim során temérdek nagyszerű vállalkozóval dolgozom együtt. Információ éhségük mellett csak az időhiányuk az, ami nagyobb, nem tudnak mindenhez érteni, de mindenről kell legyen egy átfogó tudásuk, hogy a legjobb alvállalkozókat választhassák. Szélmalomharcnak tűnik. Átrághatatlan kásahegynek. Amikor egy vállalkozónak kis lépésekben, egyszerűen és érhetően mondjuk el, hogyan is lehet még jobb a cégének, azért végtelenül hálás. Ez az oldal nagyban segít, hogy a vállalkozások megtalálják a jól szűrt információkat." - Gáspár Kati - harmonet.hu

 

 

"OVP "tiszteségtelen" előnyt ad azoknak a cégeknek, akik a programba részt vesznek, nekünk szolgáltatóknak pedig egy fókuszált piacot, amiből gyümölcsöző kapcsolat lehet!" - Damjanovich Nebojsa - Senpai Consulting Kft.

 

 

"Az OVP-t egy különleges lehetőségnek tartjuk, minden cégvezetőnek ajánljuk. A fejlődés és az újítások élharcosai, olyan problámákra nyújtanak hatásos és költséghatékony megoldást, melyek igazi fájdalompontjai egy vállalkozásnak." - Eszerződés.hu vezetője - Laczkovszki Gábor

 


"Régóta tudom, hogy változtatnom kell a cégemben sok területen. Halogattam egy ideje, hiszen pénzem, időm, energiám kevés volt erre. Most viszont az OVP-­n keresztül elérhető cégfejlesztő informatikai eszközöket sorra kipróbálom és amelyik beválik számunkra, azokat a napi működésbe is bevezetjük." - Business Wine borkóstoló és üzletember találkozó  - Gazdig Gergő

 


"Ha egy cégtulajdonos "építőelemeket" keres vállalkozása versenyképességének növeléséhez ­ akkor a legjobb helyen jár az Országos Vállalkozásfejlesztési Programnál. Talál a belső működés fejlesztéséhez, a költségek csökkentéséhez alternatívákat, de akár a saját vezetői hatékonyságának növeléséhez szükséges eszközöket is." - merhetomarketing  - Oláh Sándor


 

 

 

 

 

Csatlakozzon Ön is egy kezdeményezéshez, amely 2000 KKV céget érint Magyarországon!

Ha Ön B2B (terméket vagy szolgáltatást értékesít cégeknek) tevékenységgel foglalkozik, és szeretné eljuttatni termékét vagy szolgáltatását 1500-2000 hazai kkv céghez, vegye fel velünk a kapcsolatot. Csatlakozzon partnerként a programhoz, és tegyen szert országos ismertségre, új ügyfelekre!

kapcsolat@ovp.hu